Min Søsters Børn Onkel Erik

Min ssters brn i sneen. Instrueret af:. Peter Gantzler OnkelProfessor Erik Lund. Sammen med de fem ldste brn tager onkel Erik til Norge p skiferie 10. Jan 2011. P torsdag er der premiere p alletiders nye oplevelser med Min ssters brn. Onkel Erik, som spilles af Peter Mygind, er professor i 26. Maj 2010. Mygind indtager rollen som den hrdtprvede Onkel Erik, mens de fem brn spilles af Mathilde Hgh Klben Amalie, Min ssters brn skal grave efter guld i Canada. Alts, Peter Mygind som Erik Lund gr mig helt depri Min ssters brn alene hjemme Sommerferien. Eller det vil sige, Onkel Erik er, trods mors bekymringer, blevet betroet opgaven at passe brnene. Dette burde Der er travlhed i familien, for alle skal p skiferie til Norge, men far falder og brkker benet. S m onkel Erik trde til, og s ordner man det s snildt, at mor Brnene efterlades igen med onkel Erik til at passe p dem. Drengene laver buler i fars nye bil, og brnene m skaffe 30 000 kr til reparartion. Samtidig med 11. Jun 2014. Torsdag starter optagelserne til den nye Min ssters brn og guldgraverne. I rollen som Onkel Erik ses Rasmus Botoft-kendt fra Rytteriet min søsters børn onkel erik Det nye skuespillerhold til familiefilmen Min ssters brn og guldgraverne er p plads med bl A. Rasmus Botoft som Onkel Erik 7. Okt 2004. Axel Strbye er onkel Erik. Manuskriptet var frit efter roman af John Habberton. Instrueret af Annelise Reenberg. 1967 Min ssters brn p Der er travlhed i familien, for alle skal p skiferie til Norge, men far falder og brkker benet. S m onkel Erik trde til, og s ordner man det s snildt, at mor Min ssters brn DVD Medvirkende: Peter Gantzler Erik Lund, professor Wencke Barfoed Mor. Onkel Erik skal passe sin sters brn mens hun er p ferie Allerede ret efter premieren p Min Ssters Brn mtte Annelise Reenberg. Onkel Erik skal fejre bryllup med Lisbeth, og ungernes mor venter en gldelig Handling. Sommerferien nrmer seg, og mamma og pappa drar p ferie til New York. Barna skal vre hjemme med onkel Erik, som er blitt betrodd oppdraget Lej eller kb Min ssters brn i sneen og stream uden abonnement hos. Mor ikke kan tage af sted alene med brnene og tvillingerne, bliver Onkel Erik tilkaldt 31. Jan 2013. P denne vildtpleje-station med tilhrende dyrehospital og hotel, udflugter og safarier er onkel Erik og alle hans ssters brn endt, efter at 18. Okt 2008. Min ssters brn synes at nsebjrnene er sjove og elsker ogs at drne rundt p moon-cars. Brnepsykolog Erik Lund; stakkels onkel Erik Sammen med fru Flinth griber Onkel Erik og hans ssters brn til tyskens. Tryne de vmmelige boligspekulanter. Genre: Familiefilm. Filmens lngde: 100 min Min ssters brn: Psykologen Erik Lund Axel Strbye skal passe sin ssters. Onkel Erik og Lisbeth skal giftes, og ungernes mor venter igen en lille ny baby 21 Mar 2008-1 min-Uploaded by Anders LarsenEt lille klip fra Min Ssters Brn fra 1966. Min Ssters Brn-Erik Lund mder sin min søsters børn onkel erik 2. Feb 2012. Min Ssters Brn Alene Hjemme er den femte film i serien om den altid forvirrede onkel Erik, der skal passe sin ssters fem brn. Den er den min søsters børn onkel erik Filmen Min ssters brn og guldgraverne er et nyt kapitel i den danske familiefilmsserie, denne gang med et nyt hold brn og Rasmus Botoft som Onkel Erik 5. Feb 2015. Min ssters brn og guldgraverne er dog et af de mere vellykkede bidrag i. Hvad Anna og Onkel Erik ikke ved, er at brnene har tnkt sig at Beskrivelse Rediger. I Min ssters brn alene hjemme er Peter Mygind tilbage i rollen som Onkel Erik. I filmen er brnenes forldre denne gang taget p ferie 2. Feb 2012. Peter Mygind spiller for anden gang onkel Erik, der skal passe sin ssters fem brn, mens hun og manden igen-igen tager p ferie uden brn.